Welkom in Winkelcentrum Aarhof

Met zijn hoge koepels en sierlijke lichtstraten is Winkelcentrum De Aarhof al ruim 50 jaar een geliefde plek met een groot winkelaanbod. De Aarhof is het centrale winkelcentrum voor bezoekers uit Alphen aan den Rijn en omstreken met ruime gangen en veel licht en groen. Je kunt er prettig winkelen en genieten van mooie speciaalzaken en fijne horeca.

Natuurlijk is De Aarhof goed toegerust voor de dagelijkse boodschappen en praktische diensten. Je kunt er terecht voor zowel bank- en postzaken of pasfoto’s als huishoudelijke en drogisterij-artikelen. Daarnaast vind je er veel leuke zaken met cadeautjes, accessoires, verzorgingsproducten, mode-artikelen en je kun er zelfs kunst huren! Kom langs, want de Aarhof heeft het allemaal!

Het openbaar vervoer bevindt zich op loopafstand en kom je met de auto, dan kun je parkeren in onze ruime parkeergarage. Voor fietsers is vlakbij het winkelcentrum een gratis bewaakte fietsenstalling.

Op zondag is parkeren gratis!

Activiteiten en verrassingen

In Winkelcentrum De Aarhof verrassen wij onze klanten graag met leuke acties, gezellige activiteiten en muzikaal entertainment. Op woensdag en zaterdag vind je naast het winkelcentrum een ruim opgezette warenmarkt. Kom snel een kijkje nemen in De Aarhof en ontdek wat wij jou te bieden hebben. Je begrijpt dan meteen waarom onze bezoekers zeggen: “De Aarhof, dat is óns winkelcentrum!"