Bereikbaarheid

Parkeren

Bij Winkelcentrum Aarhof zijn diverse mogelijkheden om je auto te parkeren. Op het parkeerterrein voor de Aarhof kun je parkeren waarbij je vooraf moet betalen bij de parkeerautomaat of achteraf via mobiel parkeren.  Op het parkeerdak en in de parkeergarage moet je tussen 9.00 en 18.00 uur parkeergeld betalen. Op vrijdagen en andere dagen met koopavonden betaal je tot 21.00 uur. Buiten deze tijden, op zondag en landelijke feestdagen is het parkeren gratis. Je bereikt de parkeerlocaties door het volgen van de Parkeerroute.


Bewaakte Fietsenstalling

Vlakbij de Aarhof, op de Aarkade, kun je helemaal gratis je fiets, brommer of e-bike stallen. Er is een fietspomp ter beschikking, en je elektrische fiets kun je gratis opladen. Er is plek voor 300 fietsen.

Tevens kun je kosteloos gebruik maken van het openbaar toilet.


Openbaar vervoer

Winkelcentrum Aarhof is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kunt gebruik maken van de lijnen 147, 165, 169 en 470. Vanaf het station kun je gebruik maken van de buslijnen 147 en 722. Wil je liever lopen? Vanaf het station is het ongeveer 10 minuten lopen naar het winkelcentrum.