Andante with Brocante

Andante with Brocante: een winkel voor iedereen.
Sinds 9 november 2019 is Andante with Brocante gevestigd in winkelcentrum de Aarhof 15 in Alphen aan den Rijn. Door het zorgvuldig selecteren van producten vormt onze lifestyle winkel één geheel.

“Wij presenteren onze collectie zoals je het thuis ook neer kunt zetten” Andante with Brocante is een lifestyle winkel met veel verschillende merken, waaronder Clayre & Eef, Diga Colmore, Light & Living, Home Society, J-Line, Biba en Juleeze. Bij alle merken wordt er zorgvuldig geselecteerd op wat er bij de winkel past, zodat het samen één geheel uitstraalt. De leukste producten worden in de collectie opgenomen en vervolgens bedachtzaam in de opstelling verwerkt. “Hierdoor lijkt het allemaal van één merk, terwijl er eigenlijk wel tien verschillende merken in de winkel staan.


Bij Andante with Brocante kun je terecht voor veel verschillende producten in diverse prijsklassen. Niet alleen voor woonaccessoires, maar ook voor meubels, sieraden en hifi producten. “Het zijn veel verschillende soorten producten die we aanbieden, maar door veel aandacht te besteden aan de inrichting van de winkel wordt het samen onze huis stijl in één geheel. Daarnaast verandert de collectie continu. We houden enorm van verandering, dus elke zes weken heeft de winkel wel een andere indeling. Dit houdt het ook leuk voor klanten, want er is altijd wat nieuws te zien!”

Selected Riviera Maison Dealer

Sinds januari is Andante with Brocante ‘Selected Rivièra Maison Dealer’. Rivièra Maison is een merk met een brede collectie zelf ontworpen en ontwikkelde meubels & woonaccessoires, zowel nationaal als internationaal. Een deel van de collectie van Rivièra Maison is nu ook te vinden bij Andante with Brocante en wij kunnen de gehele collectie leveren “We zijn heel blij dat we onszelf nu dealer van Rivièra Maison mogen noemen. Het merk hecht veel waarde aan goede locaties om de kwaliteit van het merk te kunnen blijven waarborgen, dus het maakt ons extra trots dat wij daar deel van uit mogen maken!”


Openingstijden

Contactgegevens

maandag 13:00-17:30 uur
dinsdag 09:30-18:00 uur
woensdag 09:30-18:00 uur
donderdag 09:30-18:00 uur
vrijdag 09:30-18:00 uur
zaterdag 09:30-18:00 uur
zondag 13:00-17:00 uur
Andante with Brocante
De Aarhof 15
2406BT Alphen aan den Rijn
0172-532958
info@andantewithbrocante.nl
www.andantewithbrocante.nl